Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Aneby

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Målning / Måleri

Värnamo

Tapet / Tapetsera

Jönköping

Målning / Måleri

Gislaved

Visar alla Målare i Aneby

Jarls Måleri I Aneby AB

Box 17 Aneby

0380 - 41757

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Aneby kommun ligger i Jönköpings län på Småländska höglandet och har 6700 invånare. Ungefär hälften bor i tätorten Aneby. Landskapet är storkuperat och till huvuddelen täckt av barrskog. Inom näringslivet dominerar tillverkningsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning av fasad trä utomhus, villa 1,5 plan

  Värnamo
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera med renoveringstapet i liten klädkammare med snedtak. Väggyta ca 6 kvm totalt. Underlag gammal vävtapet.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Lägenheten på 60m2 och taket behöver målas . . . så snart som möjligt

  Gislaved
 • Målning / Måleri

  Jag heter Fishale Girmay. Jag är 24 år Jag vill sommer jobba

  Nässjö
 • Målning / Måleri

  Vi behöver tvätta och måla vårt kedjehus på Nedre Kvarngatan 4C i Jönköping. även byte av några vindskivor skulle behöva fixas. Gavel och baksida c:a 6 m högt till tak framsida betydligt lägre.

  Jönköping
 • Målning / Måleri

  Målning av trappa. (Spaljé, räcke, kanter på och bredvid trappsteg, samt under trappstegen). 12 trappsteg (6+6), 20 st spaljéribbor i olika längder.

  Värnamo
 • Målning / Måleri

  Målning av övre delen av trähuset där fem kupor och två gavelsidor behöver målas där det krävs ställning. Finns ingen flagnande färg eller någon skada på fasaden.

  Värnamo

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan