Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Stockholm

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Målning / Måleri

Stockholm

Målning / Måleri

Nykvarn

Målning / Måleri

Täby

Visar alla Målare i Stockholm

Adelstrands Måleri

Falugatan 7 Stockholm

08 - 301970

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Alviks Fastighetsvård AB

Box 11033 Bromma

08 - 7047580

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Andersson & Eriksson Målare AB

Folkungagatan 110 Stockholm

08 - 6436446

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Bellmans Måleri AB

Box 55644 Stockholm

08 - 6625595

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Bildmark & Son AB, Målerifirma A

Eriksbergsgatan 13 Stockholm

08 - 6110164

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Vi behöver måla om ett 1,5-plans trähus (Lundbergshus) från 1978. Fasader exkl fönster 115 kvm Vindskivor + foder 30 kvm Totalt ca 150 kvm

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Jag vill måla väggarna i vardagsrum, sov rum och en liten hall.

  Nykvarn
 • Målning / Måleri

  Ommålning av ytterdörr och 10 spröjsade fönster

  Täby
 • Målning / Måleri

  Måla om fasaden på en villa i suterräng på 200m2 i Nacka. De olika fasaden är olika ankommen av sol och väder så två fasader behövs skrapas och kanske grundmålas medan de två andra klarar sig med en fasadtvätt och en strykning. Fasaden, fönsterfoder och knutar är tidigare målad med Jotun Demidekk svart.

  Nacka
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera o måla ett sovrum. Nu gammal tapet m tapetbård i brösthöjd på 3 väggar varav 1 fönstervägg o 1 dörrvägg. En hel vägg m garderober som ska målas.

  Stockholm
 • Tapet / Tapetsera

  Vi har en fondvägg i trappa och en fondvägg i sovrum som vi behöver hjälp med att tapetsera. Visa förarbete krävs, vi har bilder och mått för att hjälpa er göra en offert.

  Huddinge
 • Målning / Måleri

  Jag ska flytta till en lgh på 91 kvm och får tillgång till lägenheten den 15 mars. Jag skulle vilja ha målat i tre sovrum, kök, hall, vardagsrum. Skulle gärna vilja veta kostnad, samt ca hur lång tid det skulle ta innan det blir klart.

  Värmdö

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan