Register

GRATIS TJÄNST

Offertförfrågan från Målare

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Tapet / Tapetsera

Växjö

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Ronneby

Om oss

Malare.com är en sajt som för samman människor med renoveringsbehov av något slag med professionella målare. Vi tycker inte att det är rimligt att den som vill använda sig av byggfirmor skall behöva ringa runt och jaga upptagna målare. En enklare lösning tycker vi för alla parter är att man istället får kostnadsförslag från målare som är intresserade att åta sig projektet. Du som använder tjänsten behöver inte göra något annat än att fylla i ett formulär.

Snabbt, enkelt och man sparar både pengar och tid!

För att säkerställa kvalitén på de snickarna som är anslutna till tjänsten så genomgår varje företag en kontroll där det bland annat kollas att man har F-skatt. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg!

Malare.com ägs av Trove AB men drivs i samarbete med Westcoast Digital AB och Comp Media AB (Dorunner.se)

Företagen bakom sajten har lång erfarenhet av utveckling och drift av stora tjänster på webben och har sitt säte i Trollhättan.

Om det är något du funderar över så använder du nedanstående formulär för att maila oss eller så kontaktar du oss på telefonummer: 08-580 800 05

Kontakta oss

Malare.com

08 - 580 800 05

Måndag-Fredag 09.00-17.00

[email protected]

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Utvändig målning av vindbrädor på ett tegelhus, några brädor ovanför och nedanför vardagsrumsfönstrena, inglasad altan som mäter ca 3 x 8 meter, nedanför rutorna och undertaket på utsidan. Eventuellt invändigt på altanen.

  Boden
 • Målning / Måleri

  Jag skulle behöva hjälp med att måla två sidor av mitt hus. Har ett suterränghus då det är ganska högt. Ca 65 m2 är det som behöver målas om och lite skrapning på ena sidan.

  Degerfors
 • Målning / Måleri

  Målning 3 rok, förarbete är gjort

  Hedemora
 • Målning / Måleri

  Vill måla hallväggarna och taket i halle

  Kiruna