Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Arjeplog

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Målning / Måleri

Boden

Målning / Måleri

Kiruna

Målning / Måleri

Luleå

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Arjeplog kommun har ca 3000 invånare och är till ytan landets fjärde största kommun med en yta som motsvarar den sammanlagda ytan av Skåne och Blekinge. Näringslivet domineras av service och turism

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Utvändig målning av vindbrädor på ett tegelhus, några brädor ovanför och nedanför vardagsrumsfönstrena, inglasad altan som mäter ca 3 x 8 meter, nedanför rutorna och undertaket på utsidan. Eventuellt invändigt på altanen.

  Boden
 • Målning / Måleri

  Vill måla hallväggarna och taket i halle

  Kiruna
 • Målning / Måleri

  Jag har köpt en 2:a med ytan 52 kvm där jag har tillträde 15e april, och önskar att arbetet påbörjas snarast efter det. Förslagsvis 17e april. Det kommer att vara möbler kvar i lägenheten från tidigare ägare.

  Luleå
 • Målning / Måleri

  Jag behöver målning av tak som är i gott skick (totalt 4 sovrum och ett kök/vardagsrum (total takyta :110 m2), samt 2 innerdörrar. Sovrummen är mellan 10 - 13 m2 och kök/vardagsrum cirka 65 m2.

  Luleå
 • Målning / Måleri

  Har vitoljad träpanel i taket som vi önskar få målat vitt. Det handlar om 38m2 + ev 20m2 till om vi beslutar oss för att även måla taket i köket.

  Luleå
 • Målning / Måleri

  Målare för 1 rum 15 m ingesting anat

  Piteå
 • Målning / Måleri

  Hade fått nymålat men jag råkade sätta upp en affisch och när jag tog bort blev det 3 ställen där färgen släppte från väggen.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan