Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Kramfors

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Tapet / Tapetsera

Sundsvall

Målning / Måleri

Timrå

Målning / Måleri

Sollefteå

Visar alla Målare i Kramfors

Anderssons Måleri AB, R.T.

Bergtoppsgatan 6 Fagervik

060 - 579242

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Dynäs Måleri AB

Aspåsvägen 16 Kramfors

0612 - 12900

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kramfors Måleri AB

John Ekmans väg 10 Väja

0612 - 26137

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Kramfors kommun

Kommuninformation

Kramfors kommun ligger nästan mitt i Sverige och räknas ibland som centralast i Norrland. Kommunen har ca 19400 invånare och näringslivet domineras numera av sysselsatta inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Tapet / Tapetsera

  Det är ett sovrum på 15kvm, 6,09m x 2,48m. En en de korta väggarna blir fondvägg och dom andra har samma enfärgade gröna tapet utan textur eller mönster. Vi har stängt igen en dörr till rummet med osb-skiva så det behövs monteras en glasfiberremsa i skarven där.

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Vi önskar målning vit och svart täckfärg, vi har redan köpt täckfärgen och allt är nytt och köpt grundmålat virke förutom vindbrädorna. Uterum Vindbrädor samt under, där behöver det skrapas och målas (gammalt) Belysningslådor på båda långsidorna Färgen vi har är märket Nordsjö. Sedan är vi även nyfikna på pris för målning av teglet.

  Timrå
 • Målning / Måleri

  Lägenhet i dödsbo ska säljas Innertak i vardagsrum behöver åtgärdas innan dess.

  Sollefteå
 • Tapet / Tapetsera

  Takmålning och tapetsering 3 rum o kök &halll sovrum ca:10m2, vardagsrum ca:20 m2 kontor ca:15 m2 kök ca:18 m2 Hall ca:6m2

  Örnsköldsvik
 • Renovera lägenhet

  Måla på väv ( vit ) i ett allrum. Bård finns som måste avlägsnas.

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Ommåla vit färg på ingl. altan

  Sollefteå
 • Fastighetsskötsel

  Vill ha hjälp att måla 5 st garderober i en hall, även inuti 4 st. Även taket samt golvlister. Målning av köksskåp i köket

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan