Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Nora

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Målning / Måleri

Degerfors

Målning / Måleri

Örebro

Målning / Måleri

Karlskoga

Visar alla Målare i Nora

Västbergs Måleri AB, Ulf

Box 125 Nora

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Nora kommun ligger i Västmanland vid Norasjön och har ca 10400 invånare. Det finns en anrik historia i Nora och många gamla byggnader från så långt tillbaka som 1700-talet. Inom näringslivet finns det mängder med småföretag som är de som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Jag skulle behöva hjälp med att måla två sidor av mitt hus. Har ett suterränghus då det är ganska högt. Ca 65 m2 är det som behöver målas om och lite skrapning på ena sidan.

  Degerfors
 • Målning / Måleri

  Målning av balkongräcke på ett en och halv plans hus. Ni

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Önskar hjälp med att tapetsera 1 rum på ca 10 kvm (inkl ett fönster), med spackling och ev förarbete som krävs. Rummet har förhöjt väggliv, så på två väggar behövs inte tapet ända upp till taket. Dessutom tapetsering av en ny yttervägg (har byggt upp en vägg och skapat ett rum extra), yta oklar men ca 4 m (inkl en dörröppning).

  Karlskoga
 • Målning / Måleri

  Skrapning, kittning,(linoljning),målning av fyra, rätt små fönster i uthus;ett fönster kräver stege/ställning.

  Kumla
 • Målning / Måleri

  Målning av en husgavel och en takkupa

  Örebro
 • Målning / Måleri

  Det är ett ca 25 meter långt altanstaket som ska målas. Ett par meter högt upp. Tanken är att vi gör underarbetet

  Lindesberg
 • Målning / Måleri

  Målning villa, kortsidor ovan tegelfasad, vindskivor och takfot bägge sidor. PS. E-mail kontakta mig helst och jag ringer upp.

  Degerfors

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan