Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Norsjö

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Målning / Måleri

Umeå

Målning / Måleri

Skellefteå

Målning / Måleri

Umeå

Visar alla Målare i Norsjö

Thomas Måleri

Finnäs 57 Norsjö

0918 - 20006

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Norsjö kommun är en ganska liten kommun som ligger i Västerbotten och har ca 4300 invånare. Det finns mycket skog, sjöar och åar i landskapet. Näringslivet är ganska differentierat men de flesta jobbar inom industrisektorn och gruvnäringen. PÅ senare tid har även turismens betydelse ökat.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i vardagsrum och trapp. Finns idag någon form av strukturväv som vi vill ta bort. Ca 30 kvm.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Målning av vindskiva på västra gaveln, samt runt takkupa på södra sidan måste ordnas. Huset står i en lätt sluttning kanske behövs en skylift?

  Skellefteå
 • Målning / Måleri

  Måla och sätta fondvägg i ett rum, ca 4x3 m2. Sätta in färdiggerade golvlister.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Spackla och måla 75kvm lägenhet

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Lägga en latexfog mellan en vägg och bänkskiva, ca 4 m

  Skellefteå
 • Målning / Måleri

  Vi har en villa som behöver ommålning av fasad. Det är en 2 våningsvilla byggd på 60talet med en utbyggnad. Offerten ska innehålla både förarbete som skrapning och grundmålning inkl avslutande målning av både röd fasad och vita knutar samt fönsterfoder.

  Skellefteå
 • Målning / Måleri

  1,5 rum med kokvrå, 47 kvadratmeter. Ett normalstort rum och ett litet sovrum samt en liten hall. Önskar endast få väggarna i dessa rum målade (färg finns).

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan