Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Olofström

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Målning / Måleri

Sölvesborg

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Karlskrona

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Måla om ett trähus med veranda och balkong. Byte av färg men inte helt klara på vilken ännu. Huset är idag ljust gult med vita knutar.

  Sölvesborg
 • Målning / Måleri

  Hej Undrar hur mycket kostar att måla om min vardagsrum. Och hur långt tid tar det ?

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Hjälp att få bort förmodligen limfärg på tak i lägenhetshall. Färgen lossnar i flagor. Samt målning av taket efter detta (vit färg).

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning eller tapetsering av vindsrum med snedtak. Underlaget är spånskivor. Inget horisontellt tak finns och högsta takhöjden är 1,7 m.

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  Har ett fönster utsprång ca 6-7 meter upp från ett sluttande underlag, önskar hjälp med att måla fönsterbrädorna. Storleken är cirka 1600×1600×220. Mvh Stefan Lindborg

  Karlshamn
 • Målning / Måleri

  Utvändig ommålning av 4 fönster på övervåning i 1,5-plansvilla. Fönsterna är röda i dagsläget och ska bli vita. Lift eller ställning behövs.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar och tak i lägenhet på 35 kvm (vitt)

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan