Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Ragunda

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Målning / Måleri

Östersund

Målning / Måleri

Östersund

Målning / Måleri

Krokom

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Ragunda kommun

Kommuninformation

Ragunda kommun är befolkningsmässigt den minsta kommunen i Jämtland men bland de större sett till ytan. Det bor totalt ca 5600 invånare i kommunen och terrängen består till stor del av granskog och myrar. Näringslivet domineras av tradition av jord- och skogsbruk.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Förråd som utsatts för klotter behöver målas lämna in offert till försäkringen

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Behöver hjälp att måla om två mindre väggar i köket. De är målade med kalkfärgen st Pauls blue så att det ser flammigt ut på ett fint sätt. Vi köpte samma färg för att justera några fläckar på väggen men det blev jättekonstigt, mycket ljusare.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Ommålning av timrat bostadshus med äkta Falu rödfärg. Kompletteringsdrevning där fåglar använt drevet till sina bon. Ommålning utsida fönster och fönsteromfattningar i vitt, eventuell omkittning.

  Krokom
 • Målning / Måleri

  Gavel på souterrängvilla ca40kvm strykes med brun lasyr.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Måla om mitt hus med träfasad.

  Krokom
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning ca 164 m2 . Villa i änge . Utförs under sommaren . 0

  Krokom
 • Målning / Måleri

  Jag har en liten etta på Hornsgatan, Frösön, som behöver nya ytskikt i ett rum på ca 18 kvm med takhöjd ca 2,4 m. Önskar offert med/utan färg och tapet, samt med rotavdrag. Önskas helst i oktober.

  Östersund

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan