Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Svalöv

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Målning / Måleri

Kristianstad

Målning / Måleri

Hörby

Plåtarbete / Takplåt

Sjöbo

Visar alla Målare i Svalöv

Prahl, Målerifirma Peter

Konsumstigen 1 Svalöv

0418 - 668556

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Svalöv kommun ligger mitt i Öresundsregionen i Skåne och har ca 13100 invånare. Terrängen består till största delen av lövskog och jordbrukslandskap. Näringslivet domineras av jordbruket som är klart dominerande. I området finns mycket parker och även en konstgjord sjö.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Spackling,slipning av 12 m2 tak samt ca 18 m2 väggar. Betongväggar. Köket är helt utrivet. Tyvärr hoppade min målare av trots att han lovade att utföra jobbet.

  Kristianstad
 • Målning / Måleri

  Villa ca 150 kvm. Måla om vita väggar och tak på nedanvåning, ca 90 kvm.

  Hörby
 • Plåtarbete / Takplåt

  Ca 40 m takrännor, 4 stuprör, 4 fönsterbleck och 2 utomhus trätrappor med två trappsteg samt en trätrappa med två trappsteg och en"lastbrygga".

  Sjöbo
 • Målning / Måleri

  Ytterdörr i behov av ny slipning och lackering. Utöver ytterdörr finns på vardera sida fast parti med spegelglas. Renoveringen är endast utsidan

  Staffanstorp
 • Målning / Måleri

  Att måla en lgh på 59 km. Jag undrar hur mycket kostar det.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning av vindskivor samt husfasad

  Båstad
 • Målning / Måleri

  Vill ha målat väggar i ett rum på ca 14 kvm Inget underarbete krävs

  Höganäs

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan