Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Tierp

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Målning / Måleri

Enköping

Målning / Måleri

Enköping

Målning / Måleri

Enköping

Visar alla Målare i Tierp

Mehede Måleri AB

Tallmovägen 4 Tierp

0293 - 40031

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Wickmans Måleri AB

Villagatan 4 Tierp

0293 - 12859

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Tierps kommun

Kommuninformation

Tierp är en liten kustkommun belägen i Uppland som har ca 5300 invånare. I anslutning till kommunen rinner Dalälven och man har även skärgård med berg och vikar. Inom näringslivet dominerar stål och metallindustrin men även jord och skogsbruk är viktigt.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ommålning av ett mindre uterum, ca 12 kvm. Byggt av limträ men är till största delen inglasat.

  Enköping
 • Målning / Måleri

  Garage målning i markplan. ca 30 kvm

  Enköping
 • Målning / Måleri

  Hej, Fiona heter jag och är platsansvarig för Nordic Wellness Enköping C. Vi är intresserade av att måla om våra tak i lokalen på ca 600kvm. Skulle det vara möjligt att få en offert på detta?

  Enköping
 • Målning / Måleri

  Ommålning inomhus av ett hus med öppen planlösning. Målningen omfattar hall och vardagsrum med högt till tak, kök och korridor med normal takhöjd. Lister runt dörrar och golv.

  Enköping
 • Målning / Måleri

  Målning fasad samt byte enstaka panel och vindskivor och knutar storstuga 70 m2 gäststuga friggebod 10 m2 snickarbod 7 m2 förråd 10m2 renovering och målning fönster stora huset 4 st 115x85 4 st 157x105 snickarbod 2 st 73x117 1 dörr förråd 2st 56x48 2 dörrar gäststuga 1 st 90x66 1 st 65x93 1 dörr

  Östhammar
 • Målning / Måleri

  Utvändig målning av tvåvåningshus

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Har precis flyttat in i en lägenhet på 94 kvm, Orgelgatan 16, Uppsala. Behöver måla alla väggar, även visst underarbete behövs pga att tidigare ägare borrat + att det sitter en hel del expanderskruvar. Fastigheten är endast tre år gammal så lägenheten är förövrigt i gott skick.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan