Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Vimmerby

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Målning / Måleri

Oskarshamn

Målning / Måleri

Vimmerby

Målning / Måleri

Västervik

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Vimmerby kommun ligger i Småland i östra delen av sydsvenska höglandet och har ca 15500 invånare. Här finns Astrid Lindgrens värld som är ett av Sveriges populäraste resmål. Inom näringslivet dominerar därför turism men även livsmedelindsutri och gjuteri-branschen är på stark frammarsch.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Skulle behöva målning av vägg och tak i ett rum. I ett annat rum ska endast väggar målas. Tror att väggar behöver bredspacklas då det är mycket bubblor i tapeterna.

  Oskarshamn
 • Målning / Måleri

  Målning bostadshus. Falu rödfärg och vita fönster

  Vimmerby
 • Målning / Måleri

  Målning av ett mindre förråd

  Västervik
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har 12 fönster som behöver kittas och målas om. Det är träfönster med spröjs. Bor i en villa på två plan, så tre av fönsterna är på andra planet.

  Emmaboda
 • Målning / Måleri

  Söker offert för målning av 4 utrymmen;3 sovrum samt ett badrum. Sovrum 1 (ca 14 kvm):

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning med rödfärg samt målning av knutbrädor och vindskivor på två stycken tvåvåningshus av äldre modell. Byggnaden tillhör Madesjö-Kristvalla Hembygdsförening. Kulturminnesförklarad byggnad i Gunnabo 204, Kristvalla socken, Nybro.

  Nybro
 • Målning / Måleri

  Målning/tapetsering av rum med ytan 3. 5 x 3. 5 meter

  Nybro

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan