Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Hylte

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Målning / Måleri

Halmstad

Målning / Måleri

Falkenberg

Målning / Måleri

Falkenberg

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Hylte kommun

Kommuninformation

Hylte kommun belägen i både Halland och Småland har ca 10200 invånare. Hylte kommun är ett resultat av kommunsammanslagningen 1974 då kommunerna Hyltebruk, Torup och Unnaryds kommun slogs samman. Det är en småföretagarkommun, och näringslivet domineras av tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Lägenhet på ca 70 kvm. Byggår 2022 vill måla och tapetsera

  Halmstad
 • Målning / Måleri

  Målning av liten hall samt stort kök även tak i kök. Träpanel, grundmålning är gjord Slipning samt målning av slät träbänk

  Falkenberg
 • Målning / Måleri

  Slipning och målning av golv i vardagsrum. Golvet imörkbrunt trä som ska målas grått. Färg finns Slipning,spackling m. m av tapetserade väggar som ska nytapetseras. Tapeter finns Rummet är 41 kvadrat

  Falkenberg
 • Målning / Måleri

  Förbereda 1 eller möjligtvis 2 rum innan målning. Eventuellt spackla och sätta upp microlit för att motverka sprickbildning innan målning. Ett större vardagsrum på 12 ggr 4,5 m men med en del fönster och kök i ena änden.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Jag vill ha hjälp med att spackla och måla min dotters rum. Rummet är ca 16 m2

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Rengöring, skrapning och målning, 1 fasadsida, ca 25 kvm + ett fönster.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Reparation av sprickor i reverterad betongvägg och målning ca 15 kvm

  Varberg

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan