Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Kungsbacka

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Målning / Måleri

Kungsbacka

Målning / Måleri

Varberg

Målning / Måleri

Kungsbacka

Visar alla Målare i Kungsbacka

Måleriservice i Kungsbacka AB

Hantverksgatan 30 Kungsbacka

0300 - 15937

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Kungsbacka kommun

Kommuninformation

Kungsbacka kommun ligger i landskapet Halland och är den nordligaste kommunen i Hallands län. Residensstaden är Halmstad och det bor totalt ca 72600 invånare i kommunen. Vad det gäller näringslivet är det många som pendlar till Göteborg, annars är det service- och tjänstenäringar som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Förbereda 1 eller möjligtvis 2 rum innan målning. Eventuellt spackla och sätta upp microlit för att motverka sprickbildning innan målning. Ett större vardagsrum på 12 ggr 4,5 m men med en del fönster och kök i ena änden.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Jag vill ha hjälp med att spackla och måla min dotters rum. Rummet är ca 16 m2

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Rengöring, skrapning och målning, 1 fasadsida, ca 25 kvm + ett fönster.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Reparation av sprickor i reverterad betongvägg och målning ca 15 kvm

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Hej Jag behöver måla om mitt kontor som är på 207m2 fördelat på entré, 3st wc, kök, konferensrum, 5st kontor och en korridor. Allt ska målas vitt, en del spackling av skador och skruvhål lite varstans.

  Halmstad
 • Målning / Måleri

  Täckmålning utomhus undertak (bredd ca 90 cm, tvättat) + altantak (ca 30 kvm, tvättat) Lasyrmålning svart (vindskivor, bärande balkar, stolpar, 5 glasdörrar) (Villa storlek 130 kvm)

  Halmstad
 • Målning / Måleri

  Bredspackla betongväggar i en lägenhet på ca 45kvm.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan